Via delle Acacie 12, ORVIETO TR
0763 305862 - 320 0112575
cogesta@cogestaorvieto.com

Pro att ejakulera ovan uppbrottet, forandra din mentalitet

Pro att ejakulera ovan uppbrottet, forandra din mentalitet

Nar ett par utfor slut, kommer separationsprocessen ej precis att vara trevlig. Men vissa personer kan kvickt fardas sig upprepa och komma over uppbrottet och ga vidare. Andra hanger kvar i detta under aratal efter att man har gjort slut, vilket skadar chanserna att ga bra med nya relationer. Vad ar skillnaden mellan de par? En forandrad mentalitet.

Efter att du inneha gjort slut kan du uppleva dig lag, frustrerad eller skakis for att besta allena. Du kanske samt blir besatt fran ditt ex och kanner dig svartsjuk kungen personen som denne ar med nu. Eller sa kanske du kanner dig bristande, oattraktiv och ovardig karlek.

Detta nog later trist och patetiskt, men det ar typ normalt. Sakforhallande ar att forskning inneha visat att ett uppbrott kan lite dig att kika dig allena och andra kungen ett mer negativt satt. Du kommer dessutom att vara mindre benagen att initiera en ny relation, och nar du gor det sa kommer risken forut att detta blir ett ohalsosamt proportion att vara ganska sa stor.

Omforma din mentalitet pro att folja ovanfor uppbrottet

En kluster forskare fran Stanford University analyserade effekterna av personers historia med att bli bortstotta och psykologiskt prunkande samt formagan att acklimatisera sig till situationen.

Efter ett uppbrott kommer de flesta personer att forsoka koppla vad som har hant. De kommer undran sig sjalva varfor detta hande, om det var deras felaktigt, eller vilka chanserna ar for att de ska finn en ny karlek i framtiden. Det fason som du svarar kungen dessa fragor kan antingen hjalpa dig att administrera situationen eller sa kommer detta att handla dig mer omtalig forut psykologisk men.

Enligt forskarna sa ser vi andra personer som kallor for information angaende oss sjalva. Ifall vi da blir bortstotta fran nagon som vi tror kanner oss sa kan detta vara i synnerhet forodande.

Men folk har olika perspektiv innevarande hur ofta de kan vaxa och byta skepnad. Personer som ser sina personligheter som statiska och att de ej kan forandras, eller som med andra ord har en fast mentalitet, kommer sannolikt att relatera uppbrottet till negativa aspekter fran sig sjalva. De historier som de berattar om uppbrottet kommer att askadliggora deras egna brister.

A andra sidan kommer personer som ser sina egenskaper som dynamiska, som inneha en mentalitet forut progression, att meddela mindre skadliga historier ifall uppbrottet. De har pa grund av en storre potential att kika detta som ett oppning forut progress nasta gang.

Inom olika studier inneha forskare funnit att deltagare med en fixerad mentalitet hade storre benagenhet att relatera uppbrottet till sina egna giftiga personligheter och negativa attribut, vilket kan ge dem problem i blivande relationer.

Va du kan foreta forut att forandra din mentalitet

For att anlanda kvar ett uppbrott pa ett halsosamt fason ar det betydelsefullt att du andrar din forhallningssatt och utvecklas kontra en mentalitet av progression. Pro att klara bor du foreta darnast:

Utreda anledningarna till uppbrottet https://kissbrides.com/sv/heta-indiska-kvinnor/, men utan att ta kungen dig onodig skuld

Inom alla relationer har all involverade personer sitt ansvar forut de problem som uppkommer, inkluderat karleksrelationer. Plocka din andel fran skulden, men undvik att bli ett offer.

Att ta mer ansvar an hur sa du fortjanar kommer ej att producera dig battre eller hitta svar nagot. Detta kommer snarare att forstora din sjalvbild och producera det svarare pro dig att ha halsosamma relationer i framtiden.

Det finns flera personliga faktorer som kan skapa en oenighet som resulterar i ett uppbrott. Det ar centralt att vara medveten om vad som gick mankemang och till vilken grad det kan undvikas eller byta skepnad i framtiden.

Fatta att uppbrott ar vanliga

Trots den smarta som du kanner kvar uppbrottet, kom ihag att du inte ar den enda personen som inneha avslutat en relation. Du ar ej den enda personen som inneha blivit sviken. Du ar inte den enda personen som inneha fatt handla slut med sin partner. Oavsett hur massor bedrova du kanner sa kan du ejakulera ovan det detaljerad som sa massa andra har gjort.

Hitta nagot positivt som du kan instruera dig fran upplevelsen

Du lar dig ofta efter ett uppbrott, men gruva dig inte for ofta kvar negativa grejer. Relationen inneha tillika erbjudit dig manga bra foremal, sa fokusera inte enkom gallande det negativa. Du kan bilda dig fran det negativa nar det kommer till att hitta losningar, men om du bara fokuserar kungen detta sa kommer du att sjunka ner i pessimism och fruktan, vilket kommer att forsvara kommande relationer.

Oavsett hur det gick till sa finns det alltid onskan efter ett uppbrott. Du nog ej kan undsattning relationen, men du kan befria dig sjalv. Det finns sa manga cykler i livet och karlek ar en av dem. Att prova halla fast intill en relation som har tagit slut kommer enkom att oka kanslan av att man drunknar.

En fran de saker som far oss ur jamviktslage ar dispyter, och det basta sattet att undfly dessa ar att vara den som ler och ej blir impulsiv eller arg.

Innehallet kungen studera Sinnet ar uteslutande forut informations- och utbildningsandamal. Det ersatter inte diagnos, direktion eller behandling av en fackman. I foreteelse fran tvivel ar det bast att konsultera en lojal specialist.

Translate ยป